Pivovar SPITAL
Nově v naší nabídce najdete také pivo.
Jedná se o produkty regionálního pivovaru v Bavorsku.
Tento malý pivovar si zakládá především na tradičních postupech výroby a na použití těch nejlepších surovin.
Používané suroviny jsou vždy z místních zdrojů a pivovarské kvasnice pocházejí z vlastního kmenu.
Při výrobě piva se využívá otevřeného kvašení.
Po celý průběh výroby je pivo vidět a cítit. Můžete tak přímo vychutnat jeho proměny při výrobě.
Právě pro svůj přístup k výrobě a díky kvalitním pivům je pivovar
Spitalbrauerei Regensburg velmi oblíbený.
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem
Kód: 80
Pivo bavorského typu, vyráběné tradiční formou spodního kvašení.
Obsah alkoholu 5%.
Kód: 83
Pivo plzeňského typu, vyráběné tradiční formou spodního kvašení.
Obsah alkoholu 5,5%
Kód: 77
Pivo vyrobené formou svrchního kvašení (silné pivo).
Obsah mladiny 19 %
Obsah alkoholu 8 %
Kód: 64
Pivo vyrobené formou svrchního kvašení (silné pivo).
Obsah mladiny 16,5%
Obsah alkoholu 6,5%
Kód: 67
Pivo vyrobené formou svrchního kvašení (silné pivo).
Obsah mladiny 24,9%
Obsah alkoholu 9,9%
Kód: 73
Pšeničné pivo vyrobené formou svrchního kvašení (silné pivo).
Obsah mladiny 16,8 %
Obsah alkoholu 6,9 %
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem